ADR en afvaltransport van en naar Zwitserland

Home » ADR en afvaltransport van en naar Zwitserland

ADR en afvaltransport van en naar Zwitserland

Wilt u gevaarlijke goederen of afval vervoeren van of naar Zwitserland? Bij ons bent u aan het juiste adres. Hieronder vindt u meer informatie over deze vormen van transport en wat er bij komt kijken.

ADR transport van en naar Zwitserland

Wanneer u gevaarlijke goederen wilt laten vervoeren van of naar Zwitserland, dan is het goed om te weten dat hiervoor specifieke regels gehanteerd worden om de veiligheid te waarborgen. Waar de Europese Unie hiervoor de ADR regelgeving handhaaft, spreken we in Zwitserland van SDR. Deze twee lijken veel op elkaar in de praktijk, maar in bepaalde gevallen is er een aanvullende vergunning nodig.

ADR-certificeringen

Het transport van uw gevaarlijke goederen van of naar Zwitserland is bij ons in goede handen. Dit komt door onze jarenlange ervaring in combinatie met de essentiële ADR-certificeringen. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de meest recente ADR-kennis en certificaten. Dit geldt ook voor onze planners. Daarnaast zijn onze trucks voorzien van speciale veiligheidsvoorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Waste-certificering

Uw afval van of naar Zwitserland vervoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in het bezit van de juist certificaten en vergunningen om afvaltransport te verzorgen.

Bent u van plan om op een veilige manier gevaarlijke goederen of afval te laten transporteren naar Zwitserland? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.