Transport naar Zwitserland en terug

Home » Transport naar Zwitserland en terug

Transport van en naar Zwitserland

De Zwitserse wegen kennen voor ons geen geheimen. Sinds jaar en dag komen onze chauffeurs in alle uithoeken van dit prachtige land.

Dagelijks ontzorgen wij een breed scala aan verladers en transportbedrijven met transportdienstverlening naar Zwitserland en terug. Waar we ons in onderscheiden ten opzichte van andere transportpartners is onze aanpak. We denken graag een stuk verder mee met u over hoe het transport zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht. Onze speciale aanpak, genaamd Clever Cargo Management, richt zich op drie pijlers van efficiëntie:

  • Kortste transporttijd
  • Lagere kosten
  • Minder milieuvervuiling

Voor onze relaties transporteren we complete ladingen (Full Truck Load) naar verschillende eindbestemmingen in Zwitserland en terug.

Maatwerk en deskundig advies

Wij zijn van alle markten thuis als het gaat om transport naar Zwitserland. Geen enkel transport is hetzelfde. Daarom bieden wij meerdere mogelijkheden aan. Afhankelijk van de wensen en eisen van onze relaties wordt er door onze experts deskundig advies geleverd om de beste dienstverlening te garanderen.

ADR en afvaltransport van en naar Zwitserland

Gevaarlijke goederen vervoeren van en naar Zwitserland is een vak apart. Zeker omdat er specifieke kennis komt kijken bij de wet- en regelgeving wanneer we buiten de EU transporteren. Met onze chauffeurs en planners aan uw zijde kunt u met een gerust hart uw ADR en afvaltransport aan ons overlaten.

Wilt u weten welke transportmogelijkheden het beste bij u passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Goed voorbereid de Zwitserse grens over

Bij het exporteren naar Zwitserland komt wel douane kijken, wat het iets lastiger maakt dan transporteren naar een EU-land. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, helpen wij u moeiteloos door het douaneproces heen bij transport naar Zwitserland.

Heeft u vragen? Neem direct contact op met onze experts. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.