Over ons

Home » Over ons

EFTEX Logistics – slimme Zwitserslandspecialisten

Met passie voor transport zetten wij ons al jarenlang met veel plezier in voor vlekkeloos vervoer over de Zwitserse grens en weer terug. We kennen de regelgeving en routes als onze broekzak. Op jaarbasis gaan we zo’n 6000 keer op en neer en het aantal neemt elk jaar toe.

Clever Cargo Management

Ons team van specialisten werkt dagelijks samen om onze relaties te ontzorgen. Het concept dat onze dienstverlening uniek maakt is Clever Cargo Management. Deze aanpak maakt onze uitstekende service mogelijk. U ervaart bij elke opdracht het verschil doordat onze verschillende disciplines, met elk hun eigen kracht, samenwerken als een Zwitsers zakmes:

De specifieke kennis en ervaring die onze collega’s bezitten over transport van en naar Zwitserland is een groot voordeel voor de dagelijkse uitvoering van de transportopdrachten. Ze weten precies waar elke vervoerder sterk in is, en hebben beschikking over een groot netwerk van transportpartners.

ISO Certificering

Wij zijn gecertificeerd volgens onderstaande ISO normen:


ISO 9001 & 14001

Wilt u meer weten over hoe we transport van en naar Zwitserland kunnen ontzorgen voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.